Vores

Behandlinger

Telefon

21452107

Behandlinger

Thai Massage

Thai Massage SMALLTraditionel Thai Massage er en dybdevirkende massageform som udføres uden brug af olie/creme, og massagen kan derfor føles kraftfuld og intens. Massagen foregår i gulvplan, og massøren har således mulighed for at bruge både hænder, arme og albuer samt knæ og fødder til at give massagen den ønskede virkning. Thai massage udføres med en række stræk og vrid af kroppen. Med denne massageform opnår man velvære gennem øget energi, øget blodcirkulation og afslappede muskler.

 

 

Oliemassage                                                                                                                                                             

oliemassage

Kroppen påføres olie som gør det muligt at massere dybt. Massagen foregår mest ved tryk på kroppen og føles afslappende og beroligende. Behandlingen løsner op for anspændte og trætte muskler og giver fornyet energi og velvære. Olien kan tilføres forskellige aromadufte efter eget ønske.’ Massagen foregår på massagebriks.

 

 

 

 

Nakke, skulder og ryg massage

Nakke skulder og rygmassage

Massagen er koncentreret omkring nakke, skuldre og ryg, og løsner op for de muskelspændinger og infiltrationer som nemt kan opstå ved stillesiddende og ensformigt arbejde. Denne massageform forgår på massagebriks, og der anvendes olie som kan tilføres aromadufte hvis man ønsker det.

 

 

 

 

Fodmassage

fodmassage

I en afslappet position gennemgår dine underben, fødder og tæer en behandling som føles aldeles afslappende. Massagen fornemmes gennem hele kroppen via tryk på fodsålens reflekspunkter hvorfra kroppens nervezoner går helt op til den øverste del af hovedet. Ved fodmassage benyttes olie. Har man trætte eller hævede fødder, er denne massage perfekt til at give et øget blodomløb. Fodmassage foregår en behagelig lænestol med fodskammel.

 

 

 

 

Urte terapi

urte terapi

Urte terapi er en gammel thailandsk behandlingsform hvor man benytter små bomulds poser fyldt med urter med forskellige terapeutiske egenskaber. De opvarmede urtestempler får hudens porer til at åbne sig, og urternes forskellige egenskaber kan trænge ind og genoprette beskadiget væv og muskler. Behandlingen afsluttes med traditionel thai- eller oliemassage efter eget ønske. Behandlingen foregår på massagebriks.

 

Body scrub med oliemassage

Med denne behandling får din hud tilført vitaminer og bliver glat og smidig. Vi benytter aromatiske, saltholdige cremer som fjerner døde hudceller og urenheder. Efter behandlingen tager du et bad, og der afsluttes med en olie- massage som gir et perfekt resultat. Behandlingen foregår på massagebriks.

Body scrub med thai herbs

Vi benytter aromatiske cremer med forskellige egenskaber som fjerner døde hudceller og urenheder på hele kroppen. Efter behandlingen vil din hud føles smidig og lækker. Behandlingen foregår på en massagebriks og afsluttes med bad/afvaskning.